Activiteiten

Techno Coating poederlakt zowel op staal, verzinkt staal, aluminium als op inox. In 1 beweging kunnen wij uw stukken verzinken of metalliseren, opkuisen & poederlakken. Aangezien deze activiteiten op dezelfde site doorgaan, is witroest onbestaand! Bij noodzaak kunnen wij diverse stukken monteren tot een eindproduct.

 

Manier van werken:

* Met de nodige voorzichtigheid worden uw stukken opgehangen om gestraald te worden.

* Op verzinkt staal en aluminium wordt er gewapperd (lichtjes aanstralen), op RVS en blank staal gaan we stralen waarbij alle verontreiningen en corrosie van het oppervlak verwijderd worden. Eventuele vetvlekken worden voordien aangepakt. We wapperen tot een waarde van Sa 2 1/2 zodat er een licht verruwing van het oppervlak ontstaat waardoor de hechting van de organische deklaag maximaal wordt. Voor het wapperen of aanstralen gebruiken we een korrelig, scherp en inert straalmiddel die door middel van frequentiegestuurde turbines wordt aangebracht.

* Na het aanstralen kan een conversielaag aangebracht worden maar in de meeste gevallen brengt men de organische deklaag direct aan op het gestraalde oppervlak.

* Wij beschikken over een kameroven om de gelakte stukken te moffelen volgens de geldende voorschriften.
 
* Techno Coating maakt er een zaak van om uw stukken na het lakken in te pakken zodat geen enkele schade kan optreden.

Verklaring over cookies